HOME

ANSWERS

Hvem ler du mest med? Det må være med bestevennene mine eller familien. Jeg ler ganske ofte når jeg er med dem. Ler ganske mye når jeg er alene også. Nørd.

Hvem er bestevennen din? Ane og Lene er de jeg har mest kontakt med, men har en hel haug til som er veldig nære. Alltid hatt mange flotte venninner. <3

Har du gode karakterer? I lesefag ja, i regnefag ikke så bra.  Jeg har så dårlig tålmodighet og formler gjør meg svimmel og kvalm. Hvor i verden kunne du tenkt deg å bo utenom Norge? Ganske mange steder for en periode iallefall som for eksempel Hellas, Asia, Sør-Amerika, Spania, Australia.

Når vil du ha barn? Først må jeg finne en fin fyr å få barn med. Så langt har det ikke vært i tankene mine å få barn engang. Tenker at jeg ikke vil ha barn på iallefall 6-10 år. Kanskje aldri.

Er du fornøyd med deg selv? Ja, jeg er det stort sett. Glad for det livet jeg har fått og for alle de menneskene jeg har rundt meg. Fornøyd med at jeg er frisk og kan gjøre det jeg vil med livet mitt.

Hvilke gutter liker du? Morsomme, rare, snille og uhøytidelige gutter. Fint om de er kjekke å se på også.

Hva er dine tre beste egenskaper? Positiv, omsorgsfull og tilstede.

Er du forelska? Nei, baby.

Hvilke plagg i klesskapet har du mest av? Definitivt jakker. Det er så mange at jeg burde snart gjøre noe med det. Gir bort en del til venner, men det er mer å ta av!

Favorittmat? Asiatisk mat er det beste jeg vet. Spiccccccy.

Hva gjør deg frustrert? Urettferdighet og politikere.

Hva gjør deg glad? Hunder, vin, reiser og alle jeg er glade i. (Dette kunne vært et utdrag fra dagboken min i 2001, minus vin selvfølgelig).  Some things never change.

En hel måned i ørkenen eller en hel måned på Antarktis?  Ørkenen. Vil heller svette fremfor å fryse, anyday.

Hvis du kunne være et hvilket som helst dyr, hva ville det vært? Jeg ville vært en løve. Majestetisk!

Hvilken drink liker du best? Mojito!

Hvis man har tenkt å kjøpe deg blomster, hvilke blomster er du mest glad i? Jeg liker alt av blomster, men tulipaner fordi det er mammas favoritt og jeg liker å ha ting hjemme som minner meg om henne.

Noen reisemål å anbefale? (Som ikke er så fryktelig populært for nordmenn, svensker og dansker.) Ayia Napa? Neida. Hva med Cape Town eller Argentina? Åh.

Etter det som virker som veldig intense kjærlighetsforhold hvor du har vært stormforelsket, har du mistet troen på kjærligheten etter det ble slutt? Er det verdt å investere så mye følelser i forhold som til slutt faller fra hverandre uansett? Jeg har begynt å tvile.  Hehe, mistet troen har jeg ikke. Kommer aldri til å miste den. Når jeg først blir forelsket så blir jeg veldig forelsket har jeg funnet ut. Det har så langt bare skjedd to ganger i livet mitt og det er vel noe av det fineste et menneske kan oppleve? Det å elske og bli elsket tilbake. For en følelse! Har lært mye av det og sitter igjen med minner jeg aldri ville vært foruten.