HOME

HIGH RISE

SOME PICS FROM EASTER

Dævven, hardt å stå opp i dag etter fem dager fri. For de som kjenner meg, vet de at jeg elsker å sove lenge om morgenen, eller i det minste bare ligge å dra meg i senga. Ofte så våkner jeg og kan bli liggende i timesvis og bare lese på mobilen eller se serier. Det har blitt priortert i påskeferien, så i dag svei det litt ekstra i øynene da alarmen ringte. Orket ikke å sminke meg eller noe, tok på meg noe komfortabelt og gikk til bussen med "Toni Braxton - Unbreak my heart" på øret. Kan ikke slå feil, sant? Tenkte jeg skulle være litt mindre usunn i dag etter påske, men det ble tre sjokoladeboller og en stor energidrikk til frokost :----)  Meg i et nøtteskall. Håpløst! Ingen kan fortelle meg at jeg ikke lever livet iallefall!

/Damn, hard to wake up today after five days off. For those who know me, they know that I love to sleep late in the morning. That has been prioritized during easter break! I was quite tired today, didn't even put make up on, just some comfortable clothes. Ran off to the bus with "Toni Braxton - Unbreak my heart" on Spotify, can't go wrong.... right? Thought I'd be a little less unhealthy after Easter, but I somehow ended up with three chocolate buns and a huge energy drink for breakfast: ----) Me in a nutshell. Terrible!