HOME

FRIDAY MOOD

PICS VIA TUMBLR

....not really. På onsdag ble jeg plutselig Sjuk med caps lock S. Våknet kl 06 på morgenen og tenkte at nå nå stryker jeg med. Ikke litt dramatisk engang da vettu. Men om dere noengang har hatt kraftig halsbetennelse hvor det er vondt å svelge sitt eget spytt, hvor hodet dunker og feberen terger annenhver halvtime så skjønner dere. Helt i ørska. Så det var bare å finne frem ibux, paracet, kleenex, netflix og tekoppen... heldigvis mye bedre i dag, men har planer om å ta det helt manjana i helga. Skal kun på jobb også er det hjem i hiet igjen. Det fine er at jeg nå kan spise uten å få vondt og å spise er jo noe av det deiligste med å være syk eller ha helg. Man kan putte i seg alt mulig ræl uten at det gjør noe. Nå skal jeg slutte å skrive, merker at det ikke helt henger på greip og at jeg burde stoppet for ti setninger siden. Ha en fin helg a, godtfolk.