SPRING IS HERE 🌹

“When spring came, even the false spring, there were no problems except where to be happiest. The only thing that could spoil a day was people and if you could keep from making engagements, each day had no limits. People were always the limiters of happiness except for the very few that were as good as spring itself.” - Ernest Hemingway
 

Go'kveld i stuggo!
Denne uka går saaakte og jeg er så innmari støl at jeg huffer og hoier meg hele tiden. Til tross for at uka går sakte så har det vært den beste på lenge, jeg har så myyye energi og inspirasjon som bare vil ut og blomstre. Gleder meg skikkelig til denne våren her, føler jeg har så mye å se fram til.
Håper dere føler det samme, altså.
Nå skal jeg få disket sammen noe tikka masala her og ta meg et glass med rødt. Deilig onsdagskveld, frøkner.