HOME

THIS IS ME

På restauranten

..er jeg den som først og fremst vil sitte lengst inne i lokale og helst på et bord med ikke så mange mennesker rundt. Jeg klarer aldri å bestemme meg for hva jeg skal spise, men ender alltid(99%) av gangene opp med noe jeg liker. Er så langt fra kresen man kommer. Er også den som tar til motet og klager om det skulle være noe feil med maten. Fantastisk person!

På nattklubben

...jeg går alltid rett til baren for å bestille en rom & cola, selv om det ikke er nødvendig. Jeg danser også hele tiden, dvs tar helt enkelt av og danser i ring og den slags. Vors er for prat og byen er for dans. Glemmer å drikke vann hele tiden, men blir aldri fyllesyk.

I klesbutikker

..tar jeg med meg alt mulig drit i prøverommet og går helt løs på alt om det er salg. Jeg handler alltid på budsjett og kan ikke huske sist jeg kjøpte noe til over 1000 kr, må ha vært et par sneakers..

På flyet

..reiser jeg alene så leser jeg en bok, hører på musikk eller sover under et teppe/jakke/genseren min. Om jeg reiser med noen så prater jeg som vanlig hele reisen, spiller kort, bestiller litt vin og generelt storkosææær mæ.

I matbutikken

..bruker altfor lang tid inne i matbutikken, om jeg forestiller meg at jeg skal kjøpe en ting så blir det ofte noe helt annet. Står ofte som et spørsmålstegn og ser på varer, spesielt om jeg skal handle inn til middag fordi jeg klarer aldri å bestemme meg.

På morgenen

..er jeg trøtt, smågretten den første halvtimen etter jeg har slått opp øynene( ikke prat til meg). Har alltid dårlig tid om jeg skal rekke noe og spiser sjeldent frokost. Ikke så hyggelig å våkne med meg med andre ord. Med mindre jeg har god tid og har sovet godt. Fantastisk person, igjen!

På kvelden

..tenker jeg mye og er ofte i mitt kreative sinn. Elsker å komme hjem etter en lang dag, ta på meg joggedressen og lage noe snacks og bare sitte i sofakroken og scrolle gjennom internett, se på favorittserien min eller andre meningsløse ting. Legger meg aldri før kl 01-02.

På bussen

..sier jeg alltid hei til bussjåføren og setter meg rett bak han om det er plass. Da har jeg kun utsikt til siden gjennom vinduet og ingen fremfor meg. Fint sånn synes jeg. Leser ofte nettaviser og hører på musikk, sånn som alle andre normale mennesker.

Akkurat nå

..drikker jeg sjokomelk og har rigget meg på plass til å se "Grand Hotel". For en kveld detta blir <3