HOME

HAPPY NEW YEAR FROM PARIS!!

 

Godt nyttår! Det ble så utrolig mye å gjøre i slutten av 2016 at bloggen ikke ble prioritert. Siden sist har jeg vært hjemme i Kristiansund på deilig juleferie med familie og gode venner. Jeg har vært i Paris på jentetur og feiret nyttårsaften. Paris var helt fantastisk på alle måter. Å være der i 4 dager var naturligvis ikke nok og jeg vil bare ha mer. Var der i 2002 med familien og fikk sett alt av turistattrkasjoner, så denne gangen var det mer fokus på champagnefrokost på Champs Elyssé, deilig mat og uteliv. Sett bort ifra at på selve nyttårsaften, like før midnatt ble jeg nødt til å si til jentene at jeg ble hjemme. Var så kvalm at det føltes ut som om jeg hadde spist 100 soft-is og drukket litervis med fløte. De tok en uber for å se på fyrverkeriet, mens jeg la meg litt i sengen og prøvde å slappe av. Klokken 23:59 ser jeg på displayet på telefonen min og løper i full fart bort til toalettet og elger som en elefant. Så nyttårsaften 16/17 satt jeg i en glitrende kjole, bøyd over doskåla og ønsket meg selv godt nyttår i Paris. Haha! Til tross for den ene kvelden så var turen perfekt og kommer aldri til å glemmes. Håper på å få til en tur til i år.
... og forresten I'M BACK IN THE GAME. Så vi snakkes oftere fremover!