HOME

new vibe

Hei babes! Det er flere av dere som etterlyser mer blogging og jeg blir kjempeglad for det. At dere savner det jeg poster, at jeg faktisk er til inspirasjon og glede for noen. Det er nettopp derfor jeg blogger og selvfølgelig for å få utløp for mitt kreative sinn. I det siste så har jeg sittet med hodet dypt konsentrert om redigering, lightroom og photoshop. Synes det er utrolig fint hvor mange følelser bilder kan skape. Jeg er så gira på å bli bedre på å ta bilder, på å fange øyeblikk og til å både være bedre foran og bak kamera.  Kan ikke få sagt det nok. ÅÅÅÅÅ!

Det blir mye bilder fremover, men også lengere tekster nå som høsten kommer. Det blir alltid mer tid og rom for tanker om høsten. Håper dere vil titte innom her, selv om det ikke er innlegg hver eneste dag om nye innkjøp, antrekk og tips og triks. Jeg føler jeg er på en ny vibe nå og gleder meg til å uvikle meg mer.  Tusen takk for at dere fortsatt leser. Dere er best. Xx

/Hey babes! There are several of you who wants more blogging and I am very happy for it. That you miss my posts, that someone find what I do inspiring or interesting. This is precisely why I blog and of course have a place to let out my creativity. Lately I've been deeply concentrated on editing, lightroom and photoshop. I find it fascinating how many emotions photos can create. I'm so excited about getting better at taking pictures, to capture the moments and to be better behind and in front of the camera!  Hope you'll peek in here, even though there are not daily posts about new purchases, outfits and other tips. I feel I am on a new vibe now and can not wait to evolve more. Thank you for reading. You are the best. xx