SEPTEMBER WISHLIST

Hoodies, semskede sko, bodyer, varme jakker, jordtoner, chokers og Rolex er favoritter her om dagen. I år skal jeg gå til innkjøp av en stor boblejakke som er varm.
Fryser så lett og tar meg selv alt for ofte i å vente på bussen og det begynner å bli kaldt om kveldene nå. Enten så løper jeg som en gal for å rekke den eller så må jeg vente, ikke noe midt i mellom. Haha. Så nr 2 er perfekt! Om du leser dette mamma, så ønsker jeg meg denne til jul/bursdag.

 

/Hoodies, suede shoes, bodysuits, warm jackets, earth tones, chokers and Rolex are
my favorites this month. This year I'm going to purchase a large warm jacket. I am freezing too often and I take myself too often to wait for the bus and that is freaking cold during the winter months. No. 2 is perfect! If you are reading this mom, I want this for christmas / birthday.

 

ADLINKS/CREDITS:

1. PINK_HOODIE / HERE
2. BLACK_JACKET / HERE
3. T_SHIRT/ HERE
4. VELVET_PURSE/ HERE
5. CHOKER / HERE
6. CK_SWEATSHIRT/ HERE
7. BODY/ HERE
8. VELVET_TOP / HERE
9. HEELS / HERE
10. PUMA_SHOES/ HERE
11. BLACK_HOODIE/ HERE
12. CAMO_BOMBER/ HERE
13. GREEN_CAP/ HERE
14. BEIGE_SET/ HERE

xx