HOME

HVER GANG DU FORLATER MEG

 

Visste ikke at man kunne være så stolt! Jeg har lest ut min søsters tredje bok og jeg elsket den. Jeg er så innmari stolt, rørt og glad for Linnéa og alle som har lest eller skal lese boka. Den byr på så mye vakkert, vondt, fint og viktig. Jeg slukte den på en dag, leste i pausa på jobb, leste på bussen og leste da jeg kom hjem. Klarte ikke å legge den fra meg. Hun skriver om den vonde kjærligheten, om håpet, om sorgen og om forholdet mellom kropp og kjærlighet. Jeg har aldri lest så beskrivende ord om sistnevnte før. Jeg som aldri har hatt noe anstrengt forhold til mat, kjente meg mye igjen i det å legge på seg når man har det godt og det å gå ned i vekt når man ikke har det godt. Det er så viktig å sette ord på det og måten hun gjør det på er rå og vakker.

Jeg var på boklanseringen hennes.  Så fin der hun satt i rosa kjole med sin tredje bokutgivelse. Tenkte på hvor heldig jeg er som har henne i livet mitt og for at hun er akkurat den hun er. Så takknemlig og så stolt jeg er for Linnéa. Hun er seg selv i alt hun gjør. Et genuint menneske som ingen kan si noe vondt om. Hun er en av de fineste og snilleste jeg kjenner og jeg er så utrolig glad for å se at hun lykkes. Hun fortjener det virkelig. Vil anbefale alle å kjøpe boka hennes, den er noe av det beste jeg har lest.