HOME

oslo morgen

Sola smyger seg under rullegardina, den er skarp men så behagelig på samme tid. Sola står nok en gang og skinner for oss på himmelen og en ny dag er i ferd med å starte. For mange har den allerede startet for mange timer siden, men jeg har fri i dag og utnytter det med sovemorgen. Jeg strekker meg etter telefonen for å se hva klokken er. Displayet viser 10:16. Jeg går på badet og vasker ansiktet i kaldt vann, setter på stekovnen og tar meg et glass med juice. Jeg har jo tross alt tid til å nyte en lang frokost i dag. Det har jeg vel egentlig hver dag, men jeg tar meg aldri tid til det.  Hjemmelaget syltetøy sendt med fra mamma i Kristiansund på varme rundstykker mens jeg oppdaterer meg på nyheter. Ingen planer i dag, jeg kan gjøre akkurat hva jeg vil.

Jeg knyter på meg et par knallrøde joggesko og går ut i Oslo. Byen jeg har bodd i i snart 6 år nå og likevel ikke føler meg hjemme i. Hjem er bare et sted for meg og det er Kristiansund med mine nærmeste. Uansett, i dag er en bra dag kjenner jeg og i dag er Oslo friskt og vakkert. Sola skinner mellom trærne, skaper skygger på høye boligblokker og trikken lager sin susende lyd som er rene lyden av Oslo for min del.  I dag er Oslo vakker.

________________________________

/Oslo morning. Oslo is so beautiful today.

xx