HOME

NORWAY IS MINDBLOWING ON DAYS LIKE THESE

På fredag kjørte jeg, lillebror og kjæresten hans oppover til Møre og Romsdal for å være med på fjelltur med mamma og gjengen på lørdag. Romsdalseggen, 1320 m.o.h . Etter flere måneder uten å trene, bare drikke vin og spise tapas var jeg ganske skutt da jeg kom på toppen. Utsikten var mindblowing. Tror aldri jeg har sett noe så vakkert. En fergetur unna hjembyen ligger denne perlen.Hele turen tok sju timer med en del pauser. Jeg trodde aldri vi skulle komme ned. Haha. Etter turen gikk vi til en lokal café og spiste gourmetburgere og drakk lokal brus. Så kjørte vi hjem og gikk til køys tidlig alle mann. For en utrolig fin avslutning på sommeren!

/On Friday me, my brother and his girlfriend drove up to "Møre og Romsdal" togo hiking in the mountains with our family on saturday. Romsdalseggen, 1320 m.o.h. After several months without exercising, just drinking wine and eating tapas I was pretty exhausted when I got to the top. /The view was mindblowing. Think I've never seen anything so beautiful.

/The whole trip took seven hours with some breaks. I never thought we would come down. Haha. After the tour we went to a local cafe and ate gourmet burgers and drank local soda. Then we drove home and went to bed early. What an incredibly nice ending of summer 16!