HOME

HOLA

BARCELONA, JULY 2016, PART 2

Dagene gikk så fort i Barcelona og vi jentene har hatt det så utrolig kjekt. Kom hjem først i går fordi flyet vårt ble forsinket så vi ikke rakk transfer i London. Måtte derfor sove en natt i London på hotell og ta flyet hjem i går. Første gangen i London og jeg fikk en litt forlenget ferie. Nå sitter jeg her i Oslo med hes stemme, redigerer bilder og lengter meg allerede tilbake til livet vi levde i Barcelona. For en tur det har vært. Jeg har hatt latterkrampe ti ganger daglig, spist mye deilig mat og blitt kjent med mange fine mennesker. Å reise gjør meg virkelig lykkelig og det å slå meg til ro i Norge får meg til å føle meg rastløs nå. Mer bilder kommer senere!

/The days went by so fast in Barcelona and me and my girls have had so incredibly fun. Came home yesterday because our flight was delayed so we missed the transfer in London. Therefore we had to sleep one night in London and take the plane back home yesterday. First time in London and I got a little extended vacation. Now I'm here in Oslo with a hoarse voice, editing photos and already I want to go back to the life we lived in Barcelona. For a ride it has been. I've laughed so hard many times a day, ate a lot of delicious food and get to know a lot of new people. Travelling makes me really happy and to settle down in Norway makes me feel restless now. More pictures will come later!