HOME

SUMMER TALK

Hva skal du i sommer?
Nyte livet med venner, bading, iskrem, tapas, pizza margarita, drinker, dans og ha gode morsomme samtaler. Jobbe også selvsagt.

Skal du noe sted?
Ja, jeg skal til Barcelona i midten av juli med fire venninner. Det blir fantastisk. Så blir det nok en tur til Nordmøre i august håper jeg. Nyte frisk vind og havluft på Smøla, bekkesus, fjellturer og fuglekvitter på Furulund og soft-is på kaia i Kristiansund. 

Hvor lenge har du fri?
Har fri i to uker når jeg drar til Barcelona, ellers sikkert noen helger her og der.

Hva vil du virkelig gjøre?
Bade masse, både i Norge og i middelhavet. Kjenne sand mot tærne og høre på masse deilig musikk. Oppdage et nytt sted. Henge med gode venner! Ta masse bilder av mennesker, jeg vil bli flink på portrettbilder og skal virkelig prøve å step up my game på det punktet. Vil også lese bøker. Gi og motta masse klemmer. Leve livet.

Hva ser du mest frem til? 
Det må være å se familien igjen og jenteturen til Barcelona. Følelsen av å våkne opp og vite at du har hele dagen foran deg med folk du setter pris på og har det gøy med. Frokost på terassen med steikende sol, nybakte horn eller rundstykker fra momo og tante hanne, eller ferskpresset juice og toast ved en strandbar i Spania. Elsker dager hvor man våkner og gleder seg til dagen, det gjør jeg alltid når jeg er hjemme på nordmøre eller ute og reiser.

Hvem kommer du til å være mest med?
Ane, Marthe og Helene ser jeg for meg. Sånn all over.

Hva kommer du til å bruke mest penger på?
Mat, vin og reise.

Hva kommer du til å kjøpe før sommeren?
Bikini også en caps jeg føler meg OK i(kler generelt ikke hodeplagg), så jeg ikke blir brent i hodebunnen. Fy, det gjør vondt å gre seg da altså.

Kommer du til å bli brun?
Ja, det skal jeg sørge for. Her snakker vi strandløve. Opp om morran og soltimer telles på fingrene mine før jeg legger meg. Ifjor så ble det overskyet på stranda, jeg og Ane ble liggende der vi, optimistiske nordmenn, skyene ble bare gråere og gråere. Klokka ble seks og det var fortsatt ikke noe sol, så da pakket vi sammen og dro hjem. Småfurt. "Kor bli d av na sola da????". Desperate nordmenn. Ganske merkelig det fenomenet med at nordmenn drar til syden i to uker for å ligge pal på ei solseng åtte timer om dagen, og så drar man hjem til Norge igjen, brun og blid. Det er deilig å ligge på stranda altså, men etter den femte timen vil jeg helst gjøre noe annet, men blir der fordi jeg vil bli brun. Litt av et opplegg.

Hva vil du si til ditt sommer-jeg?
Alt kommer til å løse seg, ha det gøy underveis.
 

Hva kommer du til å spise?
Jordbær, potetgull med eddiksmak, pizza margarita, calamari, laks, gresk salat, rundstykker, potatas bravas, iberian ham, souvflaki ++++ nå ble jeg sulten. Skal spise og kose meg gløgg i sommer assa.

Hva kommer du til å drikke?
Sangria, cola på boks, masse vann, mojitos, sjokolademelk, battery og kaffe. Sukker <3

Hva kommer til å få deg til å føle deg uvel?
Myggstikk og fremtidsplaner.

Hva er du urolig for?
Å ta feile valg.

Hvordan kommer du til å minnes denne sommeren i september?
Ikke godt å si enda, men at jeg har levd i nuet og ledd mye håper jeg vil beskrive sommeren 2016.

Let it begin!