HOME

Q & A

Hva er det beste med å være deg?
Sånn foruten at jeg føler meg "blessed" med tanke på livet mitt med den fantastiske familien og de flotte vennene jeg har... så må det være at jeg er glad i meg selv. Jeg ville ikke byttet liv med noen, jeg er fornøyd med hvem jeg er i det store og hele (okei, kanskje Beyoncé).

Er du lykkelig?
Jeg har det bra! "Lykkelig" tror jeg ikke er noe man er over en lengere periode, jeg tror lykke kommer i korte øyeblikk. Noen ganger kan jeg stoppe opp, trekke pusten dypt i magen og kjenne at nå, nå er jeg lykkelig, og følelsen av at man aldri vil at et øyeblikk skal ta slutt. Som når man synger for full hals i bilen med sine bestevenner!

Hva studerer du?
Retail Management, men jeg tok et år pause fra studiene så akkurat nå jobber jeg. 

Hva er din favoritt-iskrem, og hvorfor?
Gullpinne! Husker da jeg var yngre så hadde pappa en isdisk på jobben og der hadde han "gullpinne". Hver gang jeg smaker den i dag så tar den meg tilbake til  barndommen med måkeskrik på kaia i Kristiansund, voksne som prater og lukten av skinn og lær i veskebutikken i den gamle familiebedriften vår "Ripnes". 

Hvilken bok anbefaler du til venninner? Typ en man bare må lese? (Min anbefaling til alle er "Mengele Zoo" av Gert Nygårdshaug)
"Kjære" av Linnea Myhré. Sier det ikke bare fordi vi er søstre. Den har humor, kjærlighet, vondt og godt. En fin miks. Helt nydelig.
 

Hva tenker du deg at du aller helst vil jobbe med når du er ferdig med studiene dine?
Vil jobbe med innkjøp eller drive egen forretning. Kanskje noe med fotografi og grafisk design også. Noe kreativt!

Fortell gjerne litt som sommerplanene dine - det er alltid så koselig å lese om!
Jeg skal jobbe mye, men i juli drar jeg og fire venninner av meg til Barcelona i to uker. Vi har leid leilighet ved stranden. Vi skal danse, drikke hvit sangria, spille amerikaner, og spise deilig tapas til lunch og middag. Blir vel også noen dager på Nordmøre på sensommeren regner jeg med. 

Du er så vakker, spesielt håret ditt er alltid kult. Hvilken frisør går du til?
Jøssses, takk. Ikke vært hos frisøren på år og dag. Ikke farget det på ett år heller, begynner å bli ganske mørkt  nå, men jeg liker det og har planer om å holde det naturlig. 

Hvilken musikk hører du på om dagen? Kanskje du har en fin liste? Digger musikksmaken din! 
Takk! Jeg skal legge ut en sommerliste snart. Men jeg hører nesten bare på r&b, rap og hiphop. Biggie, Jay-Z, Bryson Tiller, Fugees, Beyoncé, Kendrick Lamar, Asap, Young Thug, Fetty Wap, Future, The Weeknd, Post Malone, Drake osv osv. 
 

 

Hva er dine favoritt utesteder/barer/restauranter/parker osv i Oslo?
Utesteder var Ginger og Fisk og Villt, nå er jo begge langt ned og jeg felte ei litta tåre da jeg fikk greie på det. Nå har jeg blitt glad i Jæger, rett og slett fordi musikken er det viktigste for meg når jeg drar ut siden jeg drar ut for å danse. Der spiller de r&b og guilty pleasures og det er det som er gøy! Restauranter: Sudöst, Aymara, Dinner... de jeg kommer på i farten. Parker? Alle parkene er samme ulla, så her er jeg likegyldig.

Hvis du skulle bo i hvilken som helst annen by i verden, hvilken ville du valgt?
Barcelona! 

Hva syns du om Skam serien?
AM-A-Z-I-N-G lissom! Sett alt sammen, sesong 1 var litt døll men sesong 2 er helt prima!

 

 

Hvis du kunne løst et problem for jenter i dag, hva ville du løst da?
Å kunne se seg selv i speilet og være fornøyd. Være mer selvsikker i sin egen kropp og sitt eget hode. Slutte å sammenligne livene våre og utseendet vårt med andre. Å være fornøyde med det man har fått tildelt av genene sine. Tenk så mye tid og energi man hadde fått igjen om man hadde hatt fokuset på viktigere ting. Det er trist og jævlig at flotte jenter skal ha dårlig selvbilde, at de snakker seg selv ned eller at andre jenter med dårlig selvbilde snakker dritt for å føle seg bedre. Vi jenter skal være et lag! Vi skal heie på hverandre, gi komplimenter og varme smil.