F.DAY

Hei alle! Nå er det fredag, mmm. Jobber i morgen, men lørdagsjobbing er egentlig helt OK, fordi da er det alltid mye å gjøre også er det ekstra godt med et glass vin lørdagskvelden. I morgen etter jobb skal jeg løpe Holmenkollstafetten med et lag fra Kristiansund, min kjære mor har fått med både meg og broren min. Selv så er jeg ingen løper og kondisen min er tragisk, men det er viktig å stille opp. Etter det blir det deilig middag og en del skravling og latter kan jeg tenke meg. Ønsker dere alle en riktig fin helg og at dere nyter det fine været vi har nå! xx
 

_____________________________________________

/ Hello everyone! It's Friday, mmm. Tomorrow after work I'll run Holmenkollen maraton with a team from my hometown Kristiansund, my dear mom have invited me and and my brother to join them. Although I'm no runner and my condition is tragic.. Haha. After that we are going to a restaurant for some dinner and drinks. Wish you all a great weekend and that you are enjoying the nice weather we have now! xx