HOME

CHERRY

CREDITS/ADLINKS: 
PHOTOS BY HELENE ARNESEN
SET_HERE / SHOES_HERE

Endelig fått knipset litt bilder. Kanskje ikke like flatterende å se på som det er å ha på dette settet(utrolig deilig mot huden), men jeg liker det. 90's vibe. Vil også ønske dere alle ei riktig fin feiring i morgen. Hurra for Norge! Bunaden henger frem og sølvet er pusset. Gleder meg til deilig frokost og iskald hvitvin i morgen. Hipp hipp hurra!

_____________________________________________

/Finally got time to take some pictures. Maybe not as flattering to watch as it is to wear this set, but I like it. 90's vibe. Would also like to wish you all a happy national day tomorrow. Cheers for Norway! My custome is ready and the silver is clean. Looking forward to the delicious breakfast and ice cold white wine in the morning. Hurray!