TAPAS NIGHT

I går var jeg invitert på middag og vin hos Helene og Matias. Ble veldig glad da jeg så det var tapas på menyen. Jeg kunne spist det hver dag, det er så innmari godt. Så mange ulike smaker og kombinasjoner at man blir aldri lei. Maten var veldig god og det kjæresteparet der imponerer gang etter gang med matlagingen. Resten av kvelden ble dedikert til Eurovision Song contest til min store forskrekkelse. Tre laaange timer med et freakshow, etter at jeg hadde sittet og surmulet i to timer begynte jeg å bli engasjert, vet ikke om det var rødvinen som kicket inn eller at jeg hadde vendt meg til det. Uansett, en fin kveld. Gikk rett hjem og la meg da det var ferdig og våknet med sola midt i fleisen i morges kl ni!

_____________________________________________

/Yesterday I was invited to dinner and wine with Helene and Matias. Was very happy when I saw it was tapas on the menu. I could eat that every day, it's so good. So many different flavors and combinations that you never get bored. The food was very good and that couple really impress me with their cooking skills. The rest of the evening was dedicated to Eurovision Song Contest, and I wanted to cry myself to sleep. Three loooong hours of a fucking freakshow, after being cranky about it for two hours, I began to like it. Anyway, a nice evening. Went straight home and fell asleep asap. Woke up rested at 9 this morning. 

 

Mmmmm!