7 FACTS

Tenkte jeg kunne ramse opp noen uinteressante fakta om meg selv, siden jeg som alle andre liker å prate om meg selv.

1. Jeg elsker å være alene, men ikke hjemme alene. Får noia av hver minste lille lyd og er redd for at noen skal komme å drepe meg(HAHAHA høres ikke dramatisk ut). Det var en kveld for kort tid siden jeg tok jeg meg selv i å stå i morgenkåpen utenfor inngangsdøra til bygården vår kl 04 på natta med hjertebank og telefon i hånden. Jeg hadde hørt så mange rare lyder at jeg måtte løpe ut og sjekke om det var noen der. Selvfølgelig var det ikke noen der.
 2. Jeg blir nesten aldri fyllesyk. Kan drikke ti ulike sorter alkohol og føle meg fin(bank i bordet). Men blir så trøtt at jeg kan sove et døgn i strekk. Vennene mine kontakter meg ikke på søndager, heldigvis. 
3. 
Noen ganger snakker jeg så fort at jeg ikke skjønner hva jeg selv sier. 
4. Jeg er så b-menneske at jeg må ha alarm på i helgene også, om ikke sover jeg for alltid. Sovehjerte.
5. Kunne spist varm mat til alle måltider. Spiser jeg pizza til middag er det ingenting som er bedre enn pizza til frokost, men man kan jo ikke holde på slik. Bare på helg, sant. 
6. Er veldig utålmodig, så det å vente en time på mat på restaurant gjør at det koker i topplokket. Husker sist vi var i Barcelona, jeg og Ane kom ganske sent på stranda fordi vi hadde festet hele natta før. Vi satte oss ned for å bestille en toast og en cola hver. Først venter vi på at de skal ta bestillingen, så venter vi på maten, så venter vi på at de skal gi regningen, så venter vi på at de skal gi veksel tilbake. Helt ok det, men ikke når man ser at de som jobber der tar det med knusende ro OG det tar ikke en time å lage toast. Vi bare: "Hærregud ska dæm baka ta brødet og slakt na skinka først eller?". 
7.  Jeg elsker "Friends", det må være den morsomste serien i hele verden. Det får meg alltid til å le. Ross er fantastisk. 

xx