HOME

GO LIVE

Det er både skummelt og fint å tenke på at jeg kan forandre livet mitt på et øyeblikk. Jeg kan kjøpe en flybillett og flytte til et helt nytt sted, reise for å lære meg spansk, bosette meg en måned i Argentina, eller dra en uke i middelhavet og spise tapas og slikke sol. Ingenting kan stoppe meg(foruten kapital, men vil man noe så får man spart det opp med jobbing og disiplin). Hele verden er i mine hender og jeg har ingen aning hva jeg skal gjøre med den. Enn så lenge så blir det kortere turer, men jeg har en drøm om å reise til Sør-Amerika i noen måneder eller bo i et annet land et par år. Verden er for fin og spennende, til å bare bo i lille Norge hele livet. Selv om det er trygt og flott.  

/You know what's fucking scary and beautiful? The fact that I could literally change my life at any moment. I could get on a plane and move to a new place, travel to learn Spanish, settle for a month in Argentina, or take a week in the Mediterranean and eat tapas and sunbathe all day. Nothing can stop me. The whole world is in my hands and I have no idea what to do with it. So far it's only been trips over a few weeks, but I have a dream to travel to South America for a few months or stay in another country a few years. The world is too nice and exciting to just stay in little Norway my entire life. Although it is safe and wonderful.

CREDITS: TUMBLR, PINTEREST

xx