LEMONADE

 

Dere har vel fått med dere at Beyoncé slapp nytt album i natt? Jeg ventet i hele går, så dro jeg på byen en tur og da jeg kom hjem sovna jeg tvert med klærne på og en bag fra McDonalds vedsiden av senga. Så da jeg våknet i morges var det å sjekke ut albumet og videoene med engang. Beyoncé tar for seg ulike faser i et forhold som: Intuition, Denial, Anger, Apathy, Emptiness, Accountability, Forgiveness, Hope, Redemption. I starten virker det nesten som om hun skal kunngjøre en skilsmisse, men istedet er det heller om hennes foreldre og hennes besteforeldre. Om utroskap og forhold som har påvirket hennes fremtidige forhold. Hun har så mye på hjertet og alt hun sier får en til å tenke. Jeg er helt målløs av hvor bra dette er, sangene, filmene og det hun sier er fantastisk.

/Beyoncé released a new album last night. I waited all yesterday, and then I went out for a drink and when I got home I fell asleep with myclothes on and a bag from McDonalds next to me. So when I woke up this morning I checked out her album and videoes right away. Beyonce's stages of dealing with relationships: Intuition, Denial, Anger, Apathy, Emptiness, Accountability, Forgiveness, Hope, Redemption. She took us through hurt, pain, anger, forgiveness, redemption, nurturing, and happiness all in a matter of an hour. About 10 minutes in, one would think it was about to be a long and drawn out divorce announcement.  But it's instead about her parents and her parents' parents. And the cheating and addictions from those relationships affecting her own future relationships.  It's so inspirational and I really love the songs, the videoes and the sayings!