HOME

BABY BOY

ELVIS

Savner denne tullingen i dag. Helt ærlig så er han den fineste lille skapningen jeg vet om. Han sover i armkroken eller oppå halsen din. Han liker nærkontakt. Han elsker å gå oppå deg frem og tilbake med leker eller bein i munnen. Han stirrer deg i senk om du sitter og spiser noe. Hører han at en pose med potetgull eller annet snacks åpnes, løper han i den retningen lyden kommer fra.(litt sånn som meg, gitt). Matvrak. Han finnes ikke aggresiv. Ikke engang når andre hunder angriper han ute på tur, han står der bare som et spørsmålstegn eller hyler som en stukken gris. Jeg får helt vondt av det, men etterpå forteller jeg han at det er fordi han er så fin og at andre hunder må være misunnelige på han. Hahaha. Gullgutten min. Liten hund med stort hjerte. 

/Miss this idiot today. To be honest, he's the nicest little creature I know. He sleeps in my arms or on my neck. He likes to stay close. He loves to climb on you with toys or bones in his mouth. He stares at you with his puppy eyes if you eat something and he wants it. If someone is opening a bag of chips or other snacks, he runs in the direction the sound is coming from(just like me). He really love food! He's not aggressive. Not even when other dogs attacking him, he is just standing there as a question mark or screaming like a pig. I feel so sorry for him, but afterwards I tell him it's because he's so nice and the other dogs must be jealous of him and that's why they want to beat him. Hahaha. My baby boy. Small dog with a big heart.