HOME

SHE WANTED NONE OF THOSE DAYS TO END

Disse bildene tok jeg i påska. Det har allerede gått nesten to uker siden da. Høres ikke ut som så mye, men føles ut som en evighet. Jeg vil at tiden skal stå stille når jeg er hjemme fordi jeg har det så bra. Det er så rart det med tid, at noen dager kan stå helt stille mens andre dager går som et maratonløp. Man har heller ingen makt over tiden, så det er bare å akseptere. 

/These pictures I took at easter. It has already been almost two weeks since then. Does not sound much, but it feels like an eternity.  I want the time to stand still when I'm home, because I'm feeling so good. It is so strange with time, that some days feels like standing still while other days goes fast as a marathon. We have no power over time, so it's just to accept it.