HOME

BARCELONA TB


Sitter og planlegger Barcelona 2016 med jentene. Det blir to uker denne gangen i juli. Jeg ble så gira at jeg måtte ta en titt i bildemappene mine på dataen. Fant ut at det var en haug bilder jeg ikke har publisert, over har dere noen. Var der jo to ganger ifjor. Gleder meg til å kjenne sola varme på kroppen, til å kjøpe iskrem på vei hjem fra stranda, til å spise tapas hver eneste dag, til å danse til soloppgang, til varm vind, til å spille amerikaner, til å løpe på den varme sanden og hoppe ut i havet, til å skravle meg i søvn med Anemor. Tre måneder igjen! 

/Planning Barcelona 2016 with the girls. We will go for two weeks in July. I was so excited that I had to take a look in my picture folders on my computer. Found out that it was a bunch of photos I have not published, over here you have some. Was there the twice last year! Looking forward to feeling the sun warm up my body, to buy ice cream on the way home from the beach, to eat tapas every day, to dance until sunrise, to run on the warm sand and jump into the sea , to talk myself to sleep with Anemor. Three months to go!