HOME

WHEN MORNING GREETS YOU WITH PEACHY CLOUDS

Jeg satt i mørket og drakk en kopp te mens jeg tittet ut av vinduet. Det eneste lyset utenfor var fra lyktestolpene. Himmelen var mørk, med en tynn hvit linje i horisonten. Langt i det fjerne kunne jeg se lys, et snev av blått dukket opp og dagen begynte å komme frem. Rommet ble lysere og jeg satt der og ventet på at solen skulle stå opp.

En linje av skyer hang i horisonten, men de kunne ikke holde solen fra å titte gjennom sprekkene i skyene, stråler av lys skinte gjennom dem. Skyene ble lillarosa og reflekterete seg i vanndammene på gaten og alt rundt. Himmelen var en blanding av rosa fargetoner som danset på himmelen. Solen kom lengere og lengere opp på himmelen og over skyene. Så fint at solen står opp hver dag og at det er noe vi kan være vitne til. 

For meg er det en daglig påminnelse om at jeg kan starte dagen på nytt, ikke tenke på de feilene jeg gjorde i går og jeg får en ny sjanse til å gjøre ting bedre!