HOME

OLINE MARIE

Hadde helt glemt å poste disse vakre bildene jeg tok av Oline påsken ifjor. For et interessant ansikt, DE grønne øynene og det varme smilet. Etter jeg fotograferte henne fikk jeg mer lyst til å fotografere de rundt meg.  Det er så innmari gøy å fange uttrykk. Oline er vakker tvers gjennom. Et hjerte større enn havet, en smittende latter og en tilstedeværelse og engasjement som er helt rå. Hun har like teit humor som meg, er like glad i kortspill og familietid og kan skravle til langt på natt. Nå kan jeg knapt vente til påsken som er om et par uker. Da skal vi kose oss igjen. <3

/Had completely forgotten to post these beautiful pictures I took of Oline easter last year. Her face is so interesting, those green eyes and the warm smile she's got.  Oline is beautiful throughout. A heart bigger than the ocean, an infectious laugh and a presence and commitment that is awesome. She has the same stupid humor like me, are just as fond of card games and family time and late night talks. Now I can hardly wait until Easter. Then we'll enjoy ourselves again. <3