HOME

THE SUNSET OF COURSE, DOESN'T CARE IF WE WATCH IT OR NOT. IT WILL KEEP ON BEING BEAUTIFUL, EVEN IF NO ONE BOTHERS TO LOOK AT IT

Overskriften er en liten tankevekker. Tenk på alt som er så innmari vakkert hver eneste dag og som ikke har tanker om at noen synes det er vakkert. Det kan være en logrende hundevalp utenfor Rema eller et gammelt ektepar som går og holder hender langs fortauet under en paraply i regnet. Det er så mye vakkert i ting vi ikke tenker over. Må bli flinkere til å åpne øynene, putte mobilen i lomma, observere og ta inn alt det verden har å by på. I helgen vil jeg ta med kameraet på tur ut og ta bilder av ting jeg finner vakkert. Kanskje en ny greie her på bloggen? Things I find beautiful. 
 

/ Think of all that is so incredibly beautiful every day and who do not have the idea that some think it is beautiful. It can be a puppy outside a  store or an old married couple holding hands. There is so much beauty in things we don't think about . Open your eyes and look around, put your mobile in your pocket , observe and take in what the world has to offer. This weekend I want to take my camera with me and take pictures of the things I find beautiful. Perhaps a new thing on the blog ? Things I find beautiful.