HOME

EVERYTIME THE MOON SHINES, I BECOME ALIVE

Vet ikke om dere har merket det, men jeg har blitt SÅ glad i å ta bilder i det siste og har en hel haug i bildemappene mine. Elsker å ta bilder av alt rundt meg og det er som om jeg har fått bedre syn, jeg ser ting så mye klarere nå enn før. Har fått en mye større interesse for foto den siste tiden, er så gøy å leke seg med forskjellige motiv og redigering. Vil også si at ja - jeg har fjernet kommentarfeltet, mest fordi jeg blir litt stressa av det. Om dere har noe dere lurer på eller ris eller ros, send meg en mail på: lisewripnes@gmail.com
Vil også ønske hele gjengen min en riktig god påske. Selv så drar jeg til Nordmøre på onsdag. Gleder meg sånn til å klemme mimmim og bestefar! 

/ Do not know if you've noticed, but I've been SO found of taking pictures lately. Love taking pictures of everything around me and it's like I've got better vision, I see things so much clearer now than before. Has gained a much greater interest in photography lately, is so much fun to play around with different views and editing. I also want to wish my blog squad a happy easter! I am going to Nordmøre on Wednesday. Looking forward  to give my grandparents a BIG hug.