ROSA

SHOES - ADIDAS/ JACKET - HERE/ JEANS - TOPSHOP

Helt utrolig at jeg klarte å komme meg ut av senga i dag, sjekk det trøtte trynet. Marte var på besøk i Oslo i helga og da måtte jeg selvsagt bli med på en "bitteliten" runde med vin. Men det ble sambucca(skulle tro vi var 17 år gamle) og whiskey også, så det ble litt av en kveld. Kom bort to blogglesere i går og jeg ble så sjokkert at jeg tror jeg mista pusten noen sek, lille meg, føler bloggen min er en fjert i universet og klarer ikke å forstå at andre enn mamma faktisk leser den. Uansett, søte Maja og Ingeborg - takk for at dere kom og hilste på meg. Jeg blir så smigra og glad.  Etter byen, dro vi hjem til Maren med tre pizzaer og dansa til kl 06, så tok jeg bussen hjem, glitterøyenskyggen var gnidd i hele ansiktet og håret til alle kanter. Sånn det ska værra. 

xx