HOME

YOU KNOW YOU GREW UP IN THE 90's WHEN

1. Å bli skuffet over at sangtekstene ikke fulgte med i coveret på CD-en du kjøpte. Hvordan skulle man da lære seg alle tekstene utenatt? 

2. Mary Kate og Ashely Olsen sine filmer var det beste i livet. 

3. Fargepenner som tørket ut fortere enn svint og fargetusjer som du luktet mer på enn å tegne med. Kan fortsatt kjenne den deilige lukten. Åh, nostalgi.

4. Å leie en film var faktisk ikke noe man gjorde hver dag og det var SÅ spennende og få være med å plukke ut en film. Husker jeg og broren min fikk velge en hver fordi vi aldri ble enige. Søsken..

5. Gikk aldri mer enn et par minutter før klistremerkeøredobbene falt av og du måtte sette på nye. The struggle was real.

6. Store hårstrikk til hestehalen og ti til av dem på håndleddet, sånn i tilfelle du skulle trenge dem? Hårbøyler/diadem, får hodepine bare av å tenke på dem.

7. Du grein deg i søvn til Titanic  og stilte ikke et spørsmåltegn ved at det faktisk var plass til både Jack og Rose på planken. 

8. Furby var som et ekte dyr, bare mer irriterende og mongo.

9. Komme hjem fra skolen og se Under samme tak, Passions, og Fresh Prince of Bel Air på TV. 

10. Skulle dratt på rehab for bruken av Lipsmackers. Jeg tør å påstå at jeg spiste mine mer enn jeg hadde de på leppene. 

11. Du vet du hadde rundet livet når du kom til "Star road" i Super mario. 

12. Du så på MTV for musikkvideoer og det var mest spennende etter midnatt for da var det litt mer hud og banning. 

13. Sang for full hals " Partying around the world - she wants to dance. Crazy little party girl, there's no other, party party always ready to dance". Var forresten helt oppslukt av Aaron Carter, den fine blonde midtskillen og det søte smilet. Nå er han visst narkoman :(

14. Du samlet på alle klistremerkene som kom med i klubbene fra Spice Girls, og du hadde en egen perm for alle bildene av dem. Husker fortsatt at bildene var i en sølvpakke og permen min var hvit. Elsket å pusle med den.

15. Når Nintendo 64-en hang seg opp, så blåste man bare inni den også var den i orden.

16. Blanda brus. Altså, helt uaktuelt å drikke ren Sprite eller Cola, det skulle mikses og trikses. 

17. Penaluset besto av ti fargepenner og fullt av penner med fjær og "pels" på. 

18. Hjemmetelefon, "Hei, e ho Helene hjæm?". Tider! 

19.  Verdens beste barndom.