HOME

INK

PICS VIA: TATTOOLOGIST

Har hatt lyst på tattovering i mange år. Er veldig sånn at den ene dagen vil jeg og dagen etter så vil jeg ikke. Ubesluttsom. Føler jeg kommer til å bli så lei om jeg skal ha noe skrevet eller tegnet på kroppen min for alltid. Samtidig er det innmari fint, sånn som "brother" eller en ballettdanser. Vil ha noe med familie eller dans. Det er noe som alltid har vært nært hjertet mitt og alltid vil være. Vil ikke ha en tattovering for at det skal være en påminnelse, vil ha en tattovering fordi det er litt som kunst og kroppen er lerretet. 

/Have been wanting a tattoo for many years. Is really into it that one day and the day after I'm not. Indecisive. I feel I'm going to be tired of it, have something written or drawn on my body forever. However, it is sooo nice, like "brother" or a ballet dancer. Want something with family or dance. It is something that has always been close to my heart and always will be. Do not want a tattoo as a reminder, want a tattoo because it is like art and the body is the canvas.