HOME

HVERDAGEN

Jeg prøver å stå opp tidlig, spise en kjapp frokost mens jeg oppdaterer meg på nyheter, jeg tar 20 bussen til jobb, hører på nyeste albumet av Highasakite, ser ut vinduet og drømmer meg bort. Tenker på hva mamma gjør på, tenker på hva  pappa gjør på, tenker på om Ane har en bra dag, tenker på at hundene våre helt sikkert ligger å sover, tekster med Mari på messenger om menn. Jeg bruker sneakers, istedet for vinterskoene mine. Jeg ser opp på himmelen og venter på sola. Jeg sover med fire puter rundt meg. Jeg prøver å huske hvem jeg en gang var og hvem jeg vil være. Prøver å legge planer og bestemme meg for hva jeg egentlig vil. Betaler regninger og klør meg i hodet. Kjøper fem pakker nudler til 15 kr, nylonstrømpebukser og en kartong med rødvin. Danser til Bryson Tiller og snakker med folk jeg ikke kommer til å se igjen. Jeg ler med vennene mine og har lange telefonsamtaler til langt på natt. Prøver å løpe for en sunn kropp, for et godt hjerte og for mer energi. Prøver å være tilfreds med livet, og innser at livet mitt er ganske fint. Alle disse menneskene, en varm seng å sove i, en frisk kropp, en jobb med fine kollegaer og muligheten til å tenke større. Hverdagen er kanskje grå og lik, men de små øyeblikkene - solskinnet, pizza etter midnatt, telefonsamtalen med bestevenninna og et glass rødvin i godt selskap skal ikke undervurderes.