HOME

GRRRRLS'

1. Hvilke egenskaper liker du mest med dine beste jentevenner?
Hvor utrolig morsomme og råe de er.  At de har egne sterke meninger, er smarte og engasjerte, dyktige i det de gjør, at de ler høyt, at de tar mye plass, at de hever stemmen når noe er urettferdig, at de er omsorgsfulle og motiverende. Elsker dem.

2. Hvilken er din beste girlpower-låt?
Spice Girls - Wannabe eller Beyoncé - Run this world. Ah!

3. Hvilke er dine favoritt kjendiskvinner?
Beyonce, Ellen DeGeeneres, Jennifer Lawrence, Tyra Banks, Lena Dunham.

4. Hvordan skulle den ulitmate kvelden med dine GRRRRL'S se ut?
Vi har leid ei leilighet eller et hus et sted i Spania. Det er kveld og varmt nok til å gå ute i kun kjole uten å fryse, vi sitter på balkongen og drikker iskald rosévin. Vi prater og ler om alt og ingenting. Vi blander drinker, danser til musikken og presser oss fremfor baderomsspeilet og ordner oss sammen. Vi drar ut og spiser deilig tapas og drikker enda mer vin. Etter maten drar vi ut på en bombastisk klubb for å danse, danse, danse. Når det stenger drar vi ned til stranden og bader, før vi hopper i en taxi på vei hjem med våte klær og vått hår. Sovner sammen. Gud, gi meg  sommer nå. 

5. Hvilken kjendiskvinne ville du invitert på date?
Må si Beyoncé nok en gang. Hun virker så inspirerende, god og smart. Kunne blitt gode venner!

6. Hvilke tv-serier er mest girl-power?
Orange is the new black, Girls, Broad City, Sex and the City.

7. Hvem er den beste kvinnelige karakteren du vet om?
Må være Lena i "Girls". Så morsom og naturlig at jeg ler meg ihjel.

8. Hva gjør du for å holde sammen søsterskapet?
Jeg bruker stemmeretten min, jeg sier ifra når noe er urettferdig, er åpen og ærlig, oppmuntrer jenter til å tro på seg selv og være fornøyd med det man er og har. 

9. Favoritt girlpower-sitat?
"
 I don't think of myself as a poor deprived ghetto girl who made good. I think of myself as somebody who, from an early age, knew I was responsible for myself, and I had to make good." - Oprah Winfrey.