HOME

AMANDA G

Har funnet meg en ny favorittblogg, så vil anbefale den til alle dere også. Vakre bilder, vakkert ansikt, gode fotografier, fine tekster. Rett og slett en drøm. Å lese bloggen hennes er som å ta et pust i bakken i hverdagen. Hun er svensk, heter Amanda, bor i Byron Bay og lever livet nært stranden, palmesus, og solskinn. Gjør at jeg får lyst til å pakke kofferten og dra og reise og leve slik selv. Sjekk ut bloggen hennes her.

/Have found me a new favorite blog, so I want to recommend it to all of you as well. Beautiful pictures, beautiful face, good photographs, lovely thoughts and storys. Simply a dream. Reading her blog is a breather in everyday life. She is Swedish, named Amanda, live in Byron Bay and live life close to the beach, palm trees and sunshine. Makes me wanna go do the same! Read her blog here.