HOME

ABOUT A WEEK AGO

Du og du, så fort tiden går. Har flyttet inn hos ei venninne i Akershus inntil jeg finner noe jeg har lyst på i Oslo. 8-9000 for 20 kvm som ikke er helt i toppstand er ikke en grei deal, så jeg vil ikke forhaste meg. Jeg og Ragna koser oss masse sammen og hun skravler minst like mye som meg pluss at hun er veldig god på å lage mat. Bra opplegg! Ellers så har jeg vært snyltaforkjøla hele uka med feber, hoste og snørrete nese. Dorullen har vært min beste venn denne uka. Heeeehe. Heldigvis begynner jeg å bli bedre nå og er klar for en ny uke. Vil forresten tipse dere om en konkurranse på jobben hvor dere kan vinne ei klokke fra Seiko, sjekk ut konkurransen her.

/A week goes by so fast. Has moved in with a girlfriend in Oslo until I find something I want in Oslo. 8-9000 kr for 20 sqm which is not quite in top condition is not a good deal, so I'm not gonna rush. Me and Ragna are enjoying ourselves a lot together and she talking at least as much as me plus she is very good at cooking. Good dal! I've also had the flu for a whole week with fever, cough and runny nose. Tissue has been my best friend this week. Heeeehe. Fortunately, I am getting better now and is ready for a new week.