HOME

MIN PAPPA

Tenk at jeg er så heldig å få lov til å være dattera til verdens snilleste og kuleste mann. Min pappa. Får ofte høre av folk som kjenner oss begge at vi er like og jeg blir glad hver gang. For et kompliment det er! Vi har alltid hatt et unikt bånd. Jeg husker du fortalte meg om den gangen du holdt lille meg i armene dine, ikke engang 1 år gammel var jeg, at vi så på hverandre og du følte at jeg forsto deg. I det øyeblikket knyttet båndet seg har du sagt - og for et bånd det skulle vise seg å bli, pappa!
Alle samtalene vi har hatt opp gjennom om fine og vondere ting. Alle timene vi har vært sammen og alt vi har opplevd, pappa. Det er nok minner å ta av.  Aldri kjedelig, for med deg er det alltid noe å snakke om og alltid en grunn til å le.

Jeg vet ikke helt om jeg tror på sjelevenner, men om det finnes så er du så nærme min sjelevenn som det går an å bli, pappa. Du er bestevennen min, forbildet mitt, støttespilleren min og pappaen min. Alt i et menneske. Jeg er så heldig! Takk for alt du er for meg, Nora og Dag Erik. For alle danseforestillinger du har vært på, for lange telefonsamtaler, for all kjøring og henting, for alle spøker, for alle ferier og for alle gode stunder rundt middagsbordet. Takk for at du har tatt så godt vare på oss, pappa. For at du er den beste pappaen og for at du alltid stiller opp. Du gir så mye til alle som står deg nært, ikke bare barna dine men resten av familien også. Du er helt spesiell. Takk for at du er du og for at du har gitt meg det beste med livet: tid, kjærlighet, humor og omsorg. Jeg er heldig. Gratulerer med farsdagen!