BLOW YOUR OWN MIND

Dro opp til Holmenkollen for å se på solnedgangen i går og ta litt bilder men det var så kaldt og skyene var litt for mørke til at det ble som vi hadde tenkt. Haha. Likevel alltid koselig å henge med Helenemor. I kveld blir det middag med jentene før dans og vin. Gleder meg masse. Vi snakkes i morgen. Har forresten åpnet kommentarfeltet mitt igjen. Så har dere lyst - sleng igjen en kommentar a, da blir jeg glad.

 / Went up to Holmenkollen to watch the sunset yesterday and take some pictures but it was so cold and the clouds were a bit too dark. Haha. Anyways, always nice to hang out with Helene. Tonight I am going to dinner with the girls before some fun time with a lot of dancing and wine. I'm looking forward to it. We'll talk tomorrow. Btw, it is possible to comment my blog again. xx