HOME

ET PUST I BAKKEN

Er hjemme en tur på nordmøre til familie og venner. Her er det blå himmel, stor sol, vakre høstfarger og ja - rett og slett helt nydelig. Et pust i bakken. I dag har vi spist viltgryte med både tante, søskenbarn, oldemor og mormor, skravlet en hel del og bare hatt det kjekt i hverandres selskap. Jeg virkelig elsker å være hjemme. Skal nyte dagene her til fulle før jeg vender snuten mot Oslo igjen på tirsdag. 
 

/I'm home visiting my family and friends. Here we have a clear blue sky, sun, beautiful fall colors and it's so beautiful. I am enjoying every moment here. Today I had dinner with my family, chatted a lot and just had a good time in each others company. I really love being home.  I am going to enjoy the days here to the fullest before I go to Oslo again on Tuesday.