HOME

I'M SO GLAD I LIVE IN A WORLD WHERE THERE ARE OCTOBERS

PHOTOS: HELENE ARNESEN
EDIT BY ME

PANTS_BIKBOK/ JACKET _JUNKYARD/ SHOES_ADIDAS

 

Et lite hallo fra meg. Denne uka her har gått så fort. Har hatt så utrolig mye å gjøre. Så nå er jeg helt skutt rett og slett. Flydd rundt på visninger og jobbet hver dag. Var en enkel avgjørelse å være hjemme å slappe av etter jobb. Potetgull med dip, cola, joggedressen og Netflix gjør så innmari godt akkurat nå. Neste uke skal jeg hjem til Nordmøre en tur og det gleder jeg meg mye til. Skal bli så fint med litt familietid og avkobling igjen. Nyt søndagen så lenge dere, i morgen er det mandag igjen......(faen). Haha.
 

/A little hello from me. This week has gone so fast. Had so much to do. So now I'm exhausted. Went to all those viewings and worked everyday. Was an easy decision to stayhome to relax after work today.  Chips with dip, coke, sweatsuit and Netflix feels so incredibly good right now. Next week I'm going home to Nordmøre and I'm looking forward to that so much. Will be so nice with a little family time. Enjoy your ssnday, tomorrow it's Monday again ...... (fuck). Haha.