HOME

MUSIC MOOD #2


"I got a text from Drake saying I want to sign you"

 

 Fortsetter å tipse om litt musikk og denne gangen er det Bryson Tiller. Kanskje den jeg hører mest på om dagen. Så behagelige og varierte sanger. Tekstene hans er også utrolig gode. Før han ble kjent strevde han mye for få endene til å møtes. Så skrev han sangen "Don't" (den øverste videoen), brukte 600 dollar på utstyr også har det tatt av siden. Fin historie! Lik innlegget om dere liker posten a, da blir jeg glad og får litt feedback. Takk!

"Not too long ago was the anniversary
of when I dropped 'Don’t' on SoundCloud
and I was just like, staring at the ceiling
when I woke up that morning like, wow,
I was sleeping in my car around this time just a year ago."

/Continuing to tell you about some music and this time it's Bryson Tiller. Perhaps the one I have been listening to most lately. So amazing and varied songs. His lyrics are also incredibly good. Before he became famous, he didn't have much. Then he wrote the song "Don't" (the top video), spent $ 600 on equipment and everything has changed since then. What a story!