NEW CONCEPT: FIVE

 

Hei dere! Her er et konsept til jeg vil poste regelmessig, "FIVE" går ut på steder jeg har lyst til å dra til, finner vakre eller interessante. Det å reise gir meg utrolig mye,  å oppleve andres land er virkelig fint. Språk, musikk, kultur, klima, mat og alt som hører med.  Trykk liker om dere liker ideén, så blir jeg glad og får litt intrykk av hva dere synes.

/Here is a new concept I will post regularly, "FIVE" is about places I would like to go to,
find beautiful or interesting. The world is so amazing. Travelling gives me a lot, experiencing someone else's country is really nice. The language, music, culture, climate, food and everything that goes with.  First up is:

 

Iceland

Chichen Itza, Playa del Carmen

Lake Retba, Senegal.

Baia do Sancho Beach, Fernando de Noronha, Brazil

Blinky Beach, Lord Howe Island, Australia.

(PICS VIA PINTEREST)