HOME

I JUST NEEDED A BREAK

Har gått frem og tilbake om jeg skal fortsette eller ikke. Føler meg ikke hjemme i dette universet. Føler det er meningsløst og blir oppgitt av å se alle de ulike bloggerne oppdatere om akkurat de samme klærne fra Nelly og skrive om sminkeprodukter. Det finnes så mye annet man kan bruke tiden sin på, så mye annet man kan gjøre for å inspirere. Gjøre en forskjell.  Gi en følelse.

Jeg har sluttet å følge med fordi jeg rett og slett ikke orker mer.  Noen ganger(jævlig ofte) tar jeg meg selv i å lure på hvordan mennesker kan LEGGE et talgelys vedsiden av en smoothie, en leppestift og et moteblad og lage et innlegg om det. Ja, det ser fint ut men det gir ingen mening? HÆ? Alt er så fasade. Mulig jeg skyter meg selv i foten nå, fordi jeg selv har lagt ut ulike ting opp gjennom.(Jeg har iallefall ikke skrevet et innlegg om barberhøvler og skyllemiddel). Men nå er det nok for min del. Jeg har hele tiden forsøkt å gjøre dette til en inspirerende blogg med en god blanding av musikk, tekster og bilder. Vært litt blurry lines, men nå har jeg en klar idé om hva jeg vil denne siden skal være. Litt mer følelser og litt mindre overfladiskhet. Håper dere vil følge med videre. Xx