HOME

MORNIN'

Hvordan har dere det? Er dere like begravd i eksamensperioden som det jeg er? Siste eksamen er 16 juni og det skal bli innmari godt å bli ferdig. Er litt ukonsentrert om dagen, og i lesepausene mine finner jeg meg selv på bærtur. Isted stalket jeg gamle klassekamerater på Facebook, alle sammen har enten forlovet seg, er gravide, kjøpt hus eller gjort ferdig bachelor. Mens jeg sitter her med min andre kaffekopp i dag, river meg i håret, hører på Eminem og gleder meg til å drikke rødvin med begge hender om en uke når eksamen er unnagjort. Forskjell på folk, heldigvis!

/How are you?  Are you buried in the examination period as I am? Last exam is June 16th and it will be sooo good to be done. I am a bit unfocused, and when I have my breaks I find myself doing random stuff. I stalked my  old classmates, all of them are either engaged, pregnant, bought houses or completed bachelor. While I'm sitting here with my second cup of coffee today, tearing my hair, listening to Eminem and can not wait to drink red wine with both hands in a week when the exam is done.