HOME

WHEN THE SUN RISES OVER THE CLIFFS IN THE CHERRY TREE FIELDS, I THINK OF YOU

JACKET - MODEKUNGEN/ SHOES - MANI/ JEANS - BIKBOK

I kveld er månen som et jordbær. Sånne kvelder altså. Akkurat litt for kaldt til å gå uten jakke, men likevel utrolig deilig temperatur. Jeg gleder meg til sene sommerkvelder med hettegenser, Levi's shorts, kubb, vin, deilig mat og gode venner. Tenker på alle minnene jeg skal skape og få være med på i sommer. Fy, så fint det skal bli.

/Tonight the moon is like a strawberry. I love these evening Just a bit too cold to go without a jacket, but delicious temperature. I look forward to late summer evenings with hoodie, Levi's shorts, kubb, wine, tasty food and good friends. I think of all the memories I will create and take part in this summer. Damn, it is going to be amazing.