HOME

WELCOME

Hei godtfolk! Velkommen til den nye siden min. Jeg var litt lei av "Lissis" og bestemte meg for å bytte til dette domenet istedet. Føles mer riktig. Det blir som før, bare enda mer aktivitet har jeg tenkt. Mange har etterlengtet personlige innlegg og det er ikke det jeg kommer til å ha mest fokus på, men jeg skal prøve å iallefall ha et par i uka. Det vil bli mye bilder, tekster, musikk, tips og triks fremover. Det skal være forfriskende å klikke seg inn hit, og dere skal slippe å lese om at jeg drakk en kaffekopp med hjerteformet skum og leste Costume. Sånne blogger er det nok av, sant? Håper dere fortsetter å følge meg og at dere liker ideen min. Gjerne kom med tilbakemeldinger.

(Forresten, dere som følger meg på bloglovin' blir overført til denne automatisk, så null stress.)

xx