HOME

LISE SOM BARN

1. Jeg ble sammen med en fyr i barnehagen fordi jeg syntes synd i ham. Allerede på den tiden hadde jeg dårlig samvittighet for alt mulig. Han hadde alltid buser i nesa og melkebart. Jeg gjorde det slutt etter ett døgn.

2. Jeg diltet ofte etter lillebroren min og kompisene hans for å spille med Goggos, Pokémon, klinkekuler osv. Lurte dem også til å kjøpe nye Spice Girls-kort til meg..

3. Elsket å stå på rulleskøyter, men ble redd med engang det ble for stor fart. Sånn er jeg med alt. Pysete.

4. Hadde forestillinger med vennene mine til en hver tid. Jul i Blåfjell, Spice Girls, Aqua, Hotel Cæsar.

5. Elsket rømme og spiste gjerne en hel boks med skje.

6.  Obsessed av  Leonardo Dicaprio, Eminem, og Gaute Ormåsen opp gjennom årene. Dette har vært mine topp tre crushes. Storkar. (Linnéa har jeg glemt noen?).

7. Jeg trodde på julenissen altfor lenge, ikke at han dro overalt på julaften, men at han eksisterte et sted i verden. Seff.

8. Mine to nærmeste venninner var Helene og Marthe. Hver eneste helg var det sleepovers. Skulle jeg på landstedet vårt, ja da måtte de bli med. Jeg var alltid med dem. Til og med da jeg var syk kom Helene på besøk med fargebøker, godteri og holdt meg med selskap. Det er fint å tenke på at vi fortsatt er gode venner alle tre. Hadde aldri i verden hatt en like livlig og fin barndom uten de to jentene. 

9.  Hadde et dusin katter, fordi katta vår Erna ble gravid hele tiden. Til slutt døde hun av livmorhalskreft, det var iallefall det mamma sa..

10. Julaften var favorittdagen min i året. Det er det fortsatt.

11. Fikk mange brevvenner, leste brevene deres og gadd aldri å skrive tilbake.

12. Skrev dagbok nesten hver dag et helt år fra jeg var 7-8 år.  Den er helt fantastisk gøy å lese i dag. Bokstaver feil vei, og komma hadde jeg nok ikke hørt om.

13. Alltid vært opptatt av klær og alt det der. Jeg var en av de første som fikk Buffalo's på skolen, til tross for at jeg bare var 12 år. Mamma, du har vært altfor snill mot meg. 

14.  Gråt meg i søvn første gangen jeg så Titanic og andre og tredje og fjerde gangen..

15. Noe av det beste jeg visste var å dra på lange bilturer med pappa og høre den nye Absolute Music cd-en og prate om alt mulig. 

16.  Geri i Spice Girls <3 

17. Likte mange gutter, men turte nesten bare å prate med dem på telefon.

18. Jeg elsket når en voksen i familien leste eventyr høyt til meg på sengekanten.

19. MacGyver var veldig skummelt, jeg gjemte meg alltid bak en pute når det gikk på TV eller gikk i et annet rom.  

20. Å bake med mamma var jeg veldig glad i. Spesielt å ta med boller som matpakke på skolen dagen etter. Det ble nok brødskive med brunost opp gjennom, altså.