HOME

WE'RE GOING TO MAKE HISTORY TOGETHER

Noen ganger møter du noen, og det er så klart at dere to, på noen nivå hører sammen. Som elskere, eller som venner, eller som familie, eller som noe helt annet. Dere bare klikker, forstår hverandre eller er forelsket eller er partners in crime. Du møter disse menneskene gjennom hele livet, ut av ingenting, under de merkeligste omstendigheter, og de hjelper deg til å føle deg levende. Jeg vet ikke om det får meg til å tro på tilfeldigheter, eller skjebnen, eller flaks, men det får meg definitivt til å tro på noe.

Sometimes you meet someone, and it’s so clear that the two of you, on some level belong together. As lovers, or as friends, or as family, or as something entirely different. You just work, whether you understand one another or you’re in love or you’re partners in crime. You meet these people throughout your life, out of nowhere, under the strangest circumstances, and they help you feel alive. I don’t know if that makes me believe in coincidence, or fate, or sheer blind luck, but it definitely makes me believe in something.-unknown