HOME

25 THING'S I'VE LEARNED IN 25 YEARS

I dag er ikke hvilken som helst dag, i dag fyller jeg 25 år. Man må jo bli eldre og det kjennes helt greit - så bra at livet er herlig å leve! Her har jeg listet opp 25 ting jeg har lært på 25 år: 

1. Ha et åpent sinn, møt mennesker med åpenhet, interesse og nysgjerrighet - da lærer du noe nytt og får mer forståelse. 

2. Smil. Det gjør dagen mye bedre og er universelt - uansett hvor du er i verden er et smil noe alle forstår. 

3. Jeg har lært at du vet hva du trenger, og du må gi det til deg selv så ofte det går. Det betyr å spise når du er sulten, sove når du er trøtt, uansett hva klokka på døgnet måtte være. Hør på kroppen din, da har den det godt. 

4. Gode venner som alltid støtter deg og tror på deg, vokser ikke på trær. Jeg har alltid hatt mange venninner, men kan telle på en hånd de som virkerlig ER her for meg. 

5. Mamma er den kuleste dama i verden.

6. Pappa er den artigste fyren i verden.

7. Det er viktig å feile, hvordan kan du ellers lære å bli bedre ?

8. En dag leste jeg et sitat om meningen med livet som går sånn her "BREATHE DEEPLY and appreciate the moment. Living in the moment could be the meaning of life". Jeg har kommet til den konklusjonen at det er sant. Alt vi har et dette øyeblikket. Vær tilstede. 

9. Lytt alltid til magefølelsen og den stemmen som forteller deg hva du bør gjøre og ikke gjøre. 

10. Alle kan ikke like deg for den du er, og det er helt OK.

11. Å elske seg selv er ikke det samme som å være ego eller arrogant. Det er viktig og godt at man har fred med seg selv, og liker seg selv for det man er. 

12. Å ha det gøy og være teit er viktig, jo morsommere og teitere, desto bedre.

13. Jeg har aldri manglet noe i form av kjærlighet eller trygghet og det er jeg så takknemlig for. 

14. Hvis noen behandler deg dårlig, kom deg unna fort som faen. Det nytter ikke å forsøke å forandre en person, når det finnes så mange andre som er det du ønsker og liker av seg selv.

15. Gi alltid klem når du møter noen og når du drar. Vær et bål, spre varme omkring deg!

16. Ikke utsett alt til siste liten, den dårlige samvittigheten spiser deg opp og du gjør det bare vanskelig for deg selv.

17. Si fra om du føler at noe er urettferdig eller feil. Ikke la noen overkjøre deg. Stå på dine krav og verdier. 

18. Ikke ta livet eller dine nærmeste for gitt. Verdsett livet og de fine i livet ditt hver eneste dag. En dag er alt annerledes og du vet ikke hvilken dag det skjer. 

19. Ikke inngå kompromisser med deg selv som går på bekostning av din integritet og dine verdier - you're all you've got!

20. Jeg har lært å alltid høre på musikken, uansett hvor mørk den enn høres ut.

21. Noen ganger vinner du. Noen ganger lærer du.

22.  Øyekontakt og et fast håndtrykk er så viktig. Det er ikke noe verre enn de som titter i gulvet når du prater med dem eller et slapt håndtrykk. Vær tilstede. 

23. Jeg har lært å godta de som ikke liker meg. Vi alle vet om de som alltid sier nei, de som tviler og de som misliker. Deres ord kan såre og gjøre oss usikre. Det viktige i livet er å lære fra det også, og ikke la de stoppe deg. De vil ofte at vi skal slutte med det vi gjør og stille spørsmålstegn til oss selv. Jobb hardt, smil og vis at de tar feil. Suksess og selvtillit kommer av å gjøre det du elsker. Hør på kritikerne, men følg hjertet ditt. Stol på instinktene dine og husk på hvor disse kritikerne kommer fra. 

24. Jeg har en kjærlighetsaffære til musikk og mat. Om jeg mister hørselen tidlig i livet, så er det verdt det. Legger jeg på meg noen kg, men spiser det jeg elsker, så er det helt greit. Livet handler om å gjøre det man liker. 

25. De sier at livet er kort, og jeg kunne ikke vært mer uenig. Livet er langt. Tenk på alt du har opplevd så langt. Alle reiser, alle vennskapene, alle samtalene, alle øyeblikkene, all dansingen, alle fjelltoppene, alle følelsene - glad, trist, såret, sint. Jeg har opplevd så mye fint og jeg er bare 25 år. Hurra for livet!