🌸🌸🌸

shot by: bee rodgers

Jacket, K1X / Shoes, Nike Air Force / Pants, Primark

Dagene turer og går, nå er vi snart i mai måned. Jeg har fått dilla på wordbrain, Future sitt nyeste album, ost med paprikasmak og The Good Wife på Netflix. Ellers; fra i dag skal jeg og mamma være uten sukker i 14 dager, dvs ingen godteri, brus, energidrikk, kjeks, bakst eller kaker.  Etter påske så har vi begge sklidd helt ut av det. Vi bor ikke under samme tak, men er matvrak og godtemomser begge to. Fint å ha noen å gjøre det sammen med, så blir det lettere å å holde seg til avtalen. Fikk snap av mamma på fredag med napoleonskake og en stor skål med smågodt. Hahaha. Vikitg å hyve innpå med sukker før sukkerstopp. Nå er det altså stopp. I skrivende stund har jeg veldig lyst på sjokolade, det har jeg alltid etter jeg har spist et måltid forsåvidt. Fint at vi starter den uka jeg får uka mi også. Oh lord. Men jeg får tenke på at jeg vil få en jevnere energi gjennom dagen, vil føle meg mer opplagt og lettere til sinns. En tilstand jeg har lyst til å oppnå!

/The days are going by so fast, may is here in one week. I'm hooked on Word Brain, Future's latest album, cheese with peppertaste and The Good Wife on Netflix.
From today my mother and I will be without sugar for 14 days.  No candy, soda, energy drinks, biscuits or cakes. I hope that it will give me more energy throughout the day and an easier mind. A condition I want to achieve! Wish me luck.

 

HIGH RISE

SOME PICS FROM EASTER

Dævven, hardt å stå opp i dag etter fem dager fri. For de som kjenner meg, vet de at jeg elsker å sove lenge om morgenen, eller i det minste bare ligge å dra meg i senga. Ofte så våkner jeg og kan bli liggende i timesvis og bare lese på mobilen eller se serier. Det har blitt priortert i påskeferien, så i dag svei det litt ekstra i øynene da alarmen ringte. Orket ikke å sminke meg eller noe, tok på meg noe komfortabelt og gikk til bussen med "Toni Braxton - Unbreak my heart" på øret. Kan ikke slå feil, sant? Tenkte jeg skulle være litt mindre usunn i dag etter påske, men det ble tre sjokoladeboller og en stor energidrikk til frokost :----)  Meg i et nøtteskall. Håpløst! Ingen kan fortelle meg at jeg ikke lever livet iallefall!

/Damn, hard to wake up today after five days off. For those who know me, they know that I love to sleep late in the morning. That has been prioritized during easter break! I was quite tired today, didn't even put make up on, just some comfortable clothes. Ran off to the bus with "Toni Braxton - Unbreak my heart" on Spotify, can't go wrong.... right? Thought I'd be a little less unhealthy after Easter, but I somehow ended up with three chocolate buns and a huge energy drink for breakfast: ----) Me in a nutshell. Terrible!