HOME

CRUSHING ON ..

PICS VIA TUMBLR

 

Elsker rødt for tiden og Kendrick Lamar's nye album er best!

/Craving red lately and Kendrick Lamar's new album is the BEEEST!

🌸🌸🌸

shot by: bee rodgers

Jacket, K1X / Shoes, Nike Air Force / Pants, Primark

Dagene turer og går, nå er vi snart i mai måned. Jeg har fått dilla på wordbrain, Future sitt nyeste album, ost med paprikasmak og The Good Wife på Netflix. Ellers; fra i dag skal jeg og mamma være uten sukker i 14 dager, dvs ingen godteri, brus, energidrikk, kjeks, bakst eller kaker.  Etter påske så har vi begge sklidd helt ut av det. Vi bor ikke under samme tak, men er matvrak og godtemomser begge to. Fint å ha noen å gjøre det sammen med, så blir det lettere å å holde seg til avtalen. Fikk snap av mamma på fredag med napoleonskake og en stor skål med smågodt. Hahaha. Vikitg å hyve innpå med sukker før sukkerstopp. Nå er det altså stopp. I skrivende stund har jeg veldig lyst på sjokolade, det har jeg alltid etter jeg har spist et måltid forsåvidt. Fint at vi starter den uka jeg får uka mi også. Oh lord. Men jeg får tenke på at jeg vil få en jevnere energi gjennom dagen, vil føle meg mer opplagt og lettere til sinns. En tilstand jeg har lyst til å oppnå!

/The days are going by so fast, may is here in one week. I'm hooked on Word Brain, Future's latest album, cheese with peppertaste and The Good Wife on Netflix.
From today my mother and I will be without sugar for 14 days.  No candy, soda, energy drinks, biscuits or cakes. I hope that it will give me more energy throughout the day and an easier mind. A condition I want to achieve! Wish me luck.

 

MUSIC MOOD #7

Et par rolige og deilige sanger jeg har hørt på den siste tiden. Håper dere liker dem! Klikk gjerne "like" om du liker disse postene.

Some slow and chill songs I been listening to lately. Mmm. Hope you like them! Click like if you do.