HOME

HAPPY NEW YEAR FROM PARIS!!

 

Godt nyttår! Det ble så utrolig mye å gjøre i slutten av 2016 at bloggen ikke ble prioritert. Siden sist har jeg vært hjemme i Kristiansund på deilig juleferie med familie og gode venner. Jeg har vært i Paris på jentetur og feiret nyttårsaften. Paris var helt fantastisk på alle måter. Å være der i 4 dager var naturligvis ikke nok og jeg vil bare ha mer. Var der i 2002 med familien og fikk sett alt av turistattrkasjoner, så denne gangen var det mer fokus på champagnefrokost på Champs Elyssé, deilig mat og uteliv. Sett bort ifra at på selve nyttårsaften, like før midnatt ble jeg nødt til å si til jentene at jeg ble hjemme. Var så kvalm at det føltes ut som om jeg hadde spist 100 soft-is og drukket litervis med fløte. De tok en uber for å se på fyrverkeriet, mens jeg la meg litt i sengen og prøvde å slappe av. Klokken 23:59 ser jeg på displayet på telefonen min og løper i full fart bort til toalettet og elger som en elefant. Så nyttårsaften 16/17 satt jeg i en glitrende kjole, bøyd over doskåla og ønsket meg selv godt nyttår i Paris. Haha! Til tross for den ene kvelden så var turen perfekt og kommer aldri til å glemmes. Håper på å få til en tur til i år.
... og forresten I'M BACK IN THE GAME. Så vi snakkes oftere fremover!

MIN PAPPA

Tenk at jeg er så heldig å få lov til å være dattera til verdens snilleste og kuleste mann. Min pappa. Får ofte høre av folk som kjenner oss begge at vi er like og jeg blir glad hver gang. For et kompliment det er! Vi har alltid hatt et unikt bånd. Jeg husker du fortalte meg om den gangen du holdt lille meg i armene dine, ikke engang 1 år gammel var jeg, at vi så på hverandre og du følte at jeg forsto deg. I det øyeblikket knyttet båndet seg har du sagt - og for et bånd det skulle vise seg å bli, pappa!
Alle samtalene vi har hatt opp gjennom om fine og vondere ting. Alle timene vi har vært sammen og alt vi har opplevd, pappa. Det er nok minner å ta av.  Aldri kjedelig, for med deg er det alltid noe å snakke om og alltid en grunn til å le.

Jeg vet ikke helt om jeg tror på sjelevenner, men om det finnes så er du så nærme min sjelevenn som det går an å bli, pappa. Du er bestevennen min, forbildet mitt, støttespilleren min og pappaen min. Alt i et menneske. Jeg er så heldig! Takk for alt du er for meg, Nora og Dag Erik. For alle danseforestillinger du har vært på, for lange telefonsamtaler, for all kjøring og henting, for alle spøker, for alle ferier og for alle gode stunder rundt middagsbordet. Takk for at du har tatt så godt vare på oss, pappa. For at du er den beste pappaen og for at du alltid stiller opp. Du gir så mye til alle som står deg nært, ikke bare barna dine men resten av familien også. Du er helt spesiell. Takk for at du er du og for at du har gitt meg det beste med livet: tid, kjærlighet, humor og omsorg. Jeg er heldig. Gratulerer med farsdagen!

 

ABOUT A WEEK AGO

Du og du, så fort tiden går. Har flyttet inn hos ei venninne i Akershus inntil jeg finner noe jeg har lyst på i Oslo. 8-9000 for 20 kvm som ikke er helt i toppstand er ikke en grei deal, så jeg vil ikke forhaste meg. Jeg og Ragna koser oss masse sammen og hun skravler minst like mye som meg pluss at hun er veldig god på å lage mat. Bra opplegg! Ellers så har jeg vært snyltaforkjøla hele uka med feber, hoste og snørrete nese. Dorullen har vært min beste venn denne uka. Heeeehe. Heldigvis begynner jeg å bli bedre nå og er klar for en ny uke. Vil forresten tipse dere om en konkurranse på jobben hvor dere kan vinne ei klokke fra Seiko, sjekk ut konkurransen her.

/A week goes by so fast. Has moved in with a girlfriend in Oslo until I find something I want in Oslo. 8-9000 kr for 20 sqm which is not quite in top condition is not a good deal, so I'm not gonna rush. Me and Ragna are enjoying ourselves a lot together and she talking at least as much as me plus she is very good at cooking. Good dal! I've also had the flu for a whole week with fever, cough and runny nose. Tissue has been my best friend this week. Heeeehe. Fortunately, I am getting better now and is ready for a new week.